Шукати в цьому блозі

неділю, 27 листопада 2016 р.

Програма схуднення eDiet - чи ефективна вона?

До такого типу продуктів я ставлюсь дуже скептично, бо не вірю, що є магічна пігулка, яка може перетворити вгодовану корівку у струнку лань. Перетворення можливе, але воно потребує неабиякої праці та самоконтролю. Але ця штука від eDiet справді працює, не семимильними кроками, але помаленьку працює. Розглянемо ж, чому.




Базова комплектація дієтного варіанту - це пакет з сірим порошком (шкода, що не білим, ги-ги), шейкер, страхітлива жовта таблетка-вітамінка, черпак-дозатор та інструкція, як же цим всім користуватись.

В інструкції є розписаний раціон, який дійсно може давати суттєве зниження ваги. Чому - запропонована калорійність десь в межах тисячі, а це шалений дефіцит навіть за малорухливого способу життя. При цьому відчуття голоду не буде, адже білки дають відчуття ситості. Але зважайте на шкіру - займатись сяким-таким спортом все ж доведеться, якщо хочете гарно виглядати. Так, і на такій калорійності ви довго не витримаєте. Краще додати ще з 200 калорій, що не сталось якихось неприємних змін.

Нижче можна роздивитись склад добавки - такий собі протеїново-амінокислотний коктейль. Нічого страшного я в ньому не побачила.


У мене шоколадний варіант. Але його комбінація з водою на смак, якщо чесно, не дуже. Краще бовтати з молоком. Враховую, що калорійність автоматично зростає десь на сотню.

Так склалось, що мені довелось трохи закинути спортзал, так от eDiet не дозволив мені за місяць наїсти втрачене. Я навіть помітила деяке зменшення ваги, хоча випиваю коктейль тільки на вечерю, а вдень харчуюсь звичайно і багато, а це не тільки здорові кашки, м'ясо і салатики, а й бутерброди, цукерки, шоколад... Сподіваюсь, мій тренер не добереться до цього поста:) Але на розчеплення білків організм витрачає більше енергії, тому коктейль працює.



У моєму розумінні eDiet - це доволі здоровий варіант експрес-дієти. Але, якщо є дискомфорт, то припинити і негайно.

Стрункості нам всім:) А я піду собі протеїну набовтаю.

8 коментарів:

  1. Я пока не готова к такому варианту диеты.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. поглянула ваші луки - дієта не потрібна) все прекрасно

      Видалити
  2. а у мене звичайнісінький протеїн сироватковий :) один із бананом, другий із полуницею :) колочу з молоком і тільки з молоком :) смачно ж!
    я калорії собі не зменшую, бо ти правильно написала - якісь неприємні зміни дуже можуть статися (дякую, краще зайвий пару грам матиму).
    а таблетка-вітамінка один лише раз приймається? що вона дає?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. цей пакет типу одноденний, наскільки я розумію. якщо цілий день оце пити, то вітамінка навіть дуже знадобиться)

      Видалити
  3. Если честно, почему побаиваюсь таких программ для похудения.

    ВідповістиВидалити
  4. Не надто хочу пробувати різні програми для схуднення, краще вже спорт)
    Запрошую в блог на конкурс спільно з Kosmystik)
    http://mykingdom1212.blogspot.com/2016/11/giveaway-in-my-kingdom-with-kosmystik.html

    ВідповістиВидалити