Шукати в цьому блозі

суботу, 19 листопада 2016 р.

Крем для рук "Обліпиха і прополіс" від Korica

Крем-сонечко у металевій шайбі - ось що піднімає мені настрій цими похмурими і дуже засніженими днями. Якщо обличчя моє любить зиму і стан шкіри загалом покращується, то руки з рукавичками починають сумувати. І кожного жовтня-листопада у мене гарячковий пошук того самого крему, який допоможе перезимувати.




У якийсь момент мені навіть почало здаватись, що ідеальний крем знайти неможливо, адже шкіра рук якась постійно пересушена. Дія якась дуже нетривала. Тому цього разу взяла не зволожуючий, а заживляючий крем від майстринь косметики ручної роботи. І наразі це дуже хороший денний варіант.


Обліпиха відома своїми живильними якостями, вона допомагає загоювати ранки та тріщинки, а ще розгладжує зморшки. І загалом вона дуже добре справляється із сухістю шкіри.

Прополіс загалом траплявся мені тільки у засобах для ротової порожнини та у спиртових протирках типу антиакне, але ще одна функція цього бджолиного продукту - пом'якшувати шкіру та покращувати її структуру.


Обліпиховий крем - правильного жовтогарячого кольору і має приємний легкий аромат. Структура масляниста і дещо важка на перший погляд, але вбирається крем миттєво. А ще у ньому є дещо від шоколаду - какао-масло.

У складі: масло какао, олії обліпихи СО2, авокадо, гідролат ромашки, пантенол, сечовина, прополіс, СО2 екстракт череди, розмарину, пшениці, гідролізат шовку, йогурту, тінктура смоли бензоіну і мирри ефірні олії.


Бачите, який він позитивний на вигляд? Мастилась би і мастилась... Що і роблю. Дуже приємний у користуванні, хоча, мабуть, він не зовсім зимовий, а осінньо-весняний. Користуюсь ним вранці і ввечері і помічаю, що вдень у сухому офісі мені вже не треба кожних дві години змащувати руки кремом, вистачає поновити догляд один раз (у мене інший "робочий" крем).


А як вам такий крем-сонечко?

12 коментарів:

  1. Відповіді
    1. мене він теж спочатку кольором підкорив, а потім виявилось, що й ефективний)

      Видалити
  2. виробника такого вперше бачу.
    крем дуже позитивний :) (я щойно молоко таке ж позитивне випила :) з куркумою).
    класний блог!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. молоко з куркумою - це щось новеньке) у цього виробника є дуже пристойні засоби для рук - це знаю точно)

      Видалити
  3. У мене руки так сильно не сохнуть, ввечері їх добре протираю кавовим чи сольовим скрабом, жирненький крем, і забуваю про них дні на 2.
    А крем від korica такий чудовий, трішки яскравості ніколи не завадить)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я от за волоссям можу особливо не доглядати, а руки - щось зовсім біда) і згодна крем дуже яскравий

      Видалити
  4. Вчора бачила цього красунчика у твоєму акаунті інстаграм. Він такий позитивний та яскравий! І добре, що видався ефективним.

    ВідповістиВидалити
  5. Цвет-шикарный :) То чно надо такой хмурой осенью)

    ВідповістиВидалити
  6. Обожаю облепиху и средства с ней, она практически на глазах заживляет, мы с ней как родные))) С руками у меня,тоже беда зимой, но мне на удивление отлично подошел крем от бьютифул ю, только у тебя зеленый, а у меня розовый, другой. Он классно питает и восстанавливает кожу, можно даже сказать спас меня однажды этой осенью после обморожения! нооо как и все хорошее, он тоже кончается) теперь я снова в поисках и уже положила глаз на корику, спасибо!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, все хороше колись закінчується, а нехороше закінчуватись ніяк не хоче(

      Видалити