Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Медово-кавовий скраб для обличчя "Зелена аптека". Чи варто наносити його на личко

Якщо б хтось показав мені цей засіб без тюбика, то я б упевнено сказала, що це скраб для тіла. Але етикетка стверджує, що все-таки для обличчя. Якщо хочете знати, чому я так не згодна з виробником, читайте далі.




Цей скраб за 18 гривень колись дістався мені у Wonderbox, приуроченому до Дня Незалежності, де була тільки українська косметика. Не дуже я йому зраділа, бо кого здивуєш "Зеленою аптекою", дуже вже вона доступна... і плебейська.

Оскільки мені досі не можна користуватись скрабами для обличчя, то цей я первісно запланувала як скраб спортзальний для тіла. Благо, маленький тюбик, який щільно закручується, не займатиме багато місця у рюкзаку.

Але коли береш для тіла скраб для обличчя, то очікуєш якось дуже ніжного скрабування, правда? Так от, тут це взагалі не варіант. Медово-кавовий скраб дуже активний, я б навіть сказала, що він ідеальний для проблемних зон.

Тому, вибачте, але як можна мучити цим ніжну шкіру обличчя?

На жаль, мої фото не особливо передають його кремову текстуру (яка в цьому випадку навіть дуже плюс). І хоча скрабуючих частинок під час нанесення не виглядає багато, вони доволі великі і дуже активні.

Але цей бурий колір у косметиці - це такий моветон.

Кавою, до речі, не пахне зовсім, пахне медком і ще чимось солодким. Написано, що користуватись ним потрібно 1-2 рази на тиждень. Думаю, у якось скрабу для тіла можна й частіше.

Ось тут можна розгледіти склад скрабу для обличчя, яким обличчя все ж не варто мучити...


Спірний виявився продукт. Відвертий обман на етикетці - не уявляю, якою має бути шкіра на обличчі, щоб її скрабувати таким агресивним засобом. Але як скраб для тіла досить приємний, я б навіть сказала, що класний, бо кремова структура зрештою непогано зволожує.

А що б ви сказали на такий скраб?

6 коментарів:

  1. От для тіла може й спробувала б, а для обличчя ні-ні-ні! Я взагалі перестала використовувати засоби зі скрабуючими частинками на обличчі, тому...
    Але як ідея кинути до спортзального рюкзака.. Чому б ні? Поскрабуватись після тренування нижньої частини тіла, думаю, було б круто!
    Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я тепер страшенно боюсь скрабів для обличчя, навіть найдрібніших, а от поскрабуватись після спортзалу - це кайф)

      Видалити
  2. Я колись пробувала його. Для тіла він мені дуже подобався, це я пам'ятаю.
    Аромат - дійсно, кави там немає. Для чого ж тобі писати "кавовий"?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мене більше цікавить, для чого писати "для обличчя"? воно ж дике)

      Видалити
  3. Якщо він такий ніякий, то точно не візьму) Дякую, що попередила)

    ВідповістиВидалити