Шукати в цьому блозі

понеділок, 25 вересня 2017 р.

"Книга про тіло" виявилась майже книгою для душі

Не визнаю книги, написані знаменитостями, бо здається, що окрім гучного імені там нема особливого змісту, але "Книга про тіло" Камерон Діаз мене приємно здивувала. Для бінго це книга зі смачним рецептом.



Почну з того, що вона справді класно структурована, і хоч перегукується з подібними творіннями про здоровий спосіб життя та правильне харчування, але написана якоюсь більш людською мовою. І навіть ніби з душею, ніби Камерон справді турбується, щоб ми добре їли, багато рухались і довго спали.


Книга насамперед для жінок, адже у ній чимало уваги приділено циклу, жіночій фізіології. Хоча вона цілком годиться й для чоловіків - пропустили кілька сторінок і пішли далі. Загальні рекомендації щодо харчування, фізичних навантажень, віри в себе та бажання розвиватись знадобляться всім.


Та все ж головним аспектом "Книги про тіло" я вважаю компонент "полюбіть своє дивовижне тіло", у якому душі жити до кінця її днів. І прикро буде, якщо це тіло буде з купою болячок та інших проблем, тому читайте Камерон.


Не скажу, що ця книга стала для мене потужним мотиватором - я досить мотивована була й до того - але вона надихає. Навіть дуже. Хоча оформлення на глянцевому папері - рідкісно гидотна штука. Повірте. 


А ви читаєте мотиваційні книги?

Немає коментарів:

Дописати коментар