Шукати в цьому блозі

вівторок, 2 серпня 2016 р.

Порожні баночки липня

Популярна рубрика "порожні баночки" - одна з моїх найулюбленіших, тому вирішила перейняти її і собі. Тому у липні чемно складала все у простору картонну коробку. Але вийшло якось мало... та й дивно...


Якщо провести перепис усієї моєї косметики, то десь половина - це догляд за обличчям. З нього й почнемо.

У липні я використала дві маски - полуничну від Uspix (чудову за всіма параметрами, але, на жаль, сезонну, тому повторити її наразі не можу) та корейську тканинну Pure Smile з морськими водоростями, відгук на яку (і ще одну її коліжанку) збираюсь написати згодом.

Також закінчився малюсінький сірий крем від Uspix. Повторю чи ні? Вже повторила:) Чудова і доволі дієва штукенція.

Крім того, закінчилась пінка для вмивання з саліциловою кислотою від Loveri. Загалом приємний продукт, але, оскільки я віддаю перевагу засобам для вмивання дещо іншого формату, не буду її повторювати.
 Другий маленький блок присвячую засобам для тіла і одинокій пробірці для волосся:)

Отож велика банка з чорною кришкою - скраб-жвачка Love Is від Dushka - продукт, який підкорює запахом і навіть добре скрабує. Наразі вже маю нову баночку скрабу (цього разу не жвачки), але повторю, звісно, так:)

Гель для душу "Зелений чай" від Yves Rocher - це мій найулюбленіший аромат, а ще багато піни і ніякої сухості. Ще одна баночка чекає свого часу на поличці.

Мигдальний крем Yves Rocher для сухої та дуже сухої шкіри. Я використовувала його переважно як універсальний крем для тіла-рук-стоп під час подорожей через невеликий об'єм - 30 мл. Приємний крем, але не щось надзвичайне, тому поки ні.
Мигдальний крем від Weleda - за раз важко вирішити, що саме думаєш про продукт, але, мабуть, це той варіант, що не вразив.
І маленька ампулка з чорною затичкою - олія-парфум для волосся від Mium. І це цілковите розчарування, адже запах не особливо приємний, а моє волосся воно ще сушило!

 І трохи декоративки-парфумерії:

У липні в мене закінчились два парфуми від Loveri  - мрійливі Romance та Green & White. І обидва мені хочеться повторити, але трохи згодом, ще залишилось 5 баночок інших не менш цікавих хенд-мейд ароматів.

І останнім буде блиск для губ "Ваніль" від Yves Rocher, у якого закінчився термін придатності а ще він мені дико набрид. Це липкий прозорий блиск з солодким ароматом, у якого, проте, був один плюс - взимку він не давав губам обвітрюватись. Я наносила його, коли виходила з дому, а потім на роботі швиденько знімала серветкою. І це був прекрасний догляд, але цього недостатньо для того, щоб захотіти купити його знову.


 А ви користувались чимось із цього? Як враження?

2 коментарі:

  1. Пусть теперь на полочках появятся новые интересные средства ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити