Шукати в цьому блозі

середу, 16 листопада 2016 р.

Два засоби для волосся від Pena

Поживна маска для волосся з травами та кондиціонери "Живлення та відновлення" у мініатюрних версіях приїхали до мене у тематичному Wonderbox разом з прекрасною легкою емульсією для жирної шкіри, про яку я вже писала і дуже хвалила. Сьогодні ділитимусь враженнями від двох милих біло-зелених баночок. Гайда!



У мене дві баночки по 60 мл в однаковому дизайні. Засоби схожі і за текстурою, і за запахом... А ще їх об'єднує фантастично незручна тара. Пластик дуже твердий, тому, що дістати засіб, треба добряче струсити пляшечку, що не особливо тішить. 

Та на диво цього об'єму виявилось більш, ніж достатньо, щоб оцінити кожен із засобів - все-таки місяць з лишком користування - це вже якийсь результат. 


 Почнемо з поживної маски з травами. Вона - мій персональний фаворит у догляді за волоссям, адже, по-перше, вона має час подіяти - рекомендовано наносити на півгодини, по-друге, ні в якому разі не обтяжує волосся, тому що її потрібно змивати шампунем. Дуже зручно.

Склад маски виглядає так: вода, олія кокосу, емульгатор Olivem® 1000, олія макадамії, олія авокадо, олія касторова, олія реп'якова, эфірна олія лаванди, екстракт кропиви, екстракт зародків пшениці, екстракт рисових висівок, консервант Optiphen BD.

Зупинимось окремо на деяких компонентах:
- олія макадамії - легка і водночас дуже корисна тим, що затримує вологу у волоссі, не дозволяючи йому пересушуватись. Особливо потрібна влітку і тим, хто часто користується феном.
- реп'яхова олія - покращує структуру волосся та сприяє його росту.
- екстракт кропиви - заспокоює шкіру голови та укріплює волосся по всій довжині.
- екстракт пшениці - потужний антиоксидант, антибактеріально впливає на шкіру голови.

Яким було моє волосся після цієї маски?
  • слухнянішим і краще розчісувалось
  • помітно більш зволоженим.
Тому маю намір придбати собі повнорозмірний продукт у зручній упаковці з дозатором, коли трохи повиснажую запаси, адже термін придатності маски тільки три місяці. На жаль...


Кондиціонер "Лаванда, ромарин, м'ята" сподобався менше. Запах розмарину ніколи не любила, а тут він сильніший за лаванду і м'яту. Та й сам спосіб застосування: нанести на вологе волосся на 5-10 хвилин, обмотати рушником... для мене трохи марудний. Так, натуральним засобам треба більше часу, щоб подіяти, але мені зручніше робити маску раз на тиждень, ніж тричі отак бавитись.

Та й кондиціонер після маски виявився занадто слабким. Моє доволі безпроблемне волосся чітко сигналізує лише тоді, коли засіб геть не підходить. Найчастіше на ньому просто не видно жодного результату. 

Склад: вода, Dehyquart® C 4046, гель Алое Вера, бетаїн, молочна кислота, Д-пантенол, олія авокадо, консервант Optiphen BD, ефірна олія м'яти, ефірна олія розмарину, ефірна олія лаванди, ефірна олія герані.


У підсумку скажу, що маска "Трави" сподобалась дуже і я хочу ще, а от з кондиціонером у нас якось не склалось. Продукт непоганий, але якось без захвату.

А ви знайомі з продукцією Pena?

6 коментарів:

  1. Не використовувала засоби від Pena, скоріше за все, засоби для волосся точно не куплю)

    ВідповістиВидалити
  2. Я у захваті від маленьких пляшечок, надзвичайно зручно у подорожі брати. Шкода, що кондиціонер не дуже вразив, проте, то вже всіляке буває =(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а я не шкодую, мене і запах його не дуже сподобався. а от маску куплю ще)

      Видалити
  3. Поки я свій догляд за волоссям змінювати не бажає, дуже вже подобається результат.
    Проте масочка мене зацікавила - їх багато не буває.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я теж доволі консервативна в догляді за волоссям - вже скоро рік, як живу з одним шампунем, але от ідеальний кондиціонер все ніяк знайти не можу

      Видалити