Шукати в цьому блозі

середу, 17 серпня 2016 р.

Флешмоб "Що у моїй сумці?"

Естафету мені передала чарівна Аня LilacInsider. Ми обидві виявились з рюкзаками:) Тепер доведеться показувати, що ж я щодня тягаю з собою.Запасайтесь попкорном, адже у цю спортивну крихітку влазить дуже багато всього.



Рюкзак у мене гарний, блакитний, а ще з історією. Це пам'ять про волонтерство на Євро-2012 у Львові. От йому вже чотири роки, а він все ще гарний і блакитний, як при першому нашому знайомстві.

Найбільше відділення у моєму рюкзаку займає одяг для спортзалу (там навіть десь є шкарпетки). Все синьо-блакитне. Я взагалі-то фіолетовий люблю найбільше, але спортивне у мене чомусь все синє. Я у спортзалі 5 разів на тиждень, тому форма рюкзак не покидає:)
 Ще одна синьо-фіолетова секція: спортивні рукавички, які тягаю тоді, коли треную руки або маю щось з великим навантаженням на кисті, і парасоля - з нею ви не розлучаємось. Ніколи. Ношу її кожен день - і влітку, і взимку. Благо, маленька і компактна. Дякую, мамо!

 Від синього переходимо до чорного. Завсідники моєї сумки - коханий Кіндл з купою непрочитаного і зарядка до телефона. Ні, самого телефона на цих фото не буде, бо я ним фоткаю бо звичайно ношу його у якійсь зі своїх численних кишень.
 Найцінніше у рюкзаку: прес-карта, паспорт, картки і якісь гроші. Грошей могло би бути більше, але що там казати - середина місяця, за спортзал-хату заплатила і запустила початок локальної економічної кризи.
Спортзальна косметичка: універсальний зволожуючий крем Dead Sea - особливо після тренування рук, суха олійка Loveri для тонізування шкіри, гель для душу Dushka, який я швидше вже добиваю, ніж отримую від нього задоволення, і огірковий дезодорант від Dove, щоб тренування не було аж надто ароматним.

Щоденна косметичка - вона якась компактніша: матуючі серветки, парфум від улюблених Loveri (цього разу Velvet Apricot), спрей чисті руки, нюдовий блиск для губ Avon, а ще легкий ментоловий бальзам.
 І ще трохи: гаманець, у якому зберігаю картки і дрібноту (колись у мене вкрали улюблений, де було аж 5 гривень і дисконт Космо - з того часу мало уваги приділяю цьому аксесуару), гребінець - волосся дуже вже плутається, і улюблені серветки - куди ж без них.
Мінімальна аптечка: пара пластирів, заспокійливе, знеболювальне, активоване вугілля і льодяник від кашлю - не знаю, де він там взявся:)

 І те, без чого виходити з дому аж ніяк не можна: ключі. перепустка, їжа. Насправді у моєму рюкзаку не тільки три яблука, а два повноцінні обіди, але каша з м'ясом і овочами геть зовсім нефотогенічні, тому обійдемось без них.
От і все, що було у моїй сумці. Попри всі похвали рюкзакові, найбільше я люблю ходити з маленькою сумочкою:) Але носити з собою ще пакет з одягом і їжею - якось занадто.

А ви готові поділитись вмістом своєї сумки?

5 коментарів:

  1. ))) Спасибо, что показала нам свою "сумочку"

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Я вот очень уважаю людей, которые носят рюкзаки. В моих глазах такие люди вглядят свободнее :) Причём, физически в том числе - руки всегда свободны. И ещё это гораздо полезнее тяжёлых сумок н плечах и прочего.
    Отличный у тебя рюкзачок и содержимое. Необычно и круто! Юль, раз ты тренируешься, уверенна, у тебя есть хороший багаж знаний на этот счёт. не думала писать статейки о спорте и здоровье? Мне кажется, людям было бы интересно :) Мне во всяком случае точно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. сумка через плече - це теж непоганий варіант, але в неї багато не покладеш, бо спина болітиме)

      я вже думала над цим. знань вистачає, а от ілюстрацій нема зовсім. треба оновити гардероб, а це я планую тоді, коли нарешті дійду до якоїсь сталої ваги) хотіла робити поміж іншими постами комплекси вправ, як розтягуватись, а ще ідеї здорової кулінарії, яка розвантажує тіло і розум... але це поки тільки проект)

      Видалити
  3. Юлю, я теж за рюкзаки, у них точно все влізе))

    ВідповістиВидалити