Шукати в цьому блозі

четвер, 31 травня 2018 р.

Нові імена в детективній літературі: Леся Демська "Літо психіатра"

Перша травнева книга була прочитана рівно за дві години першого травня. "Літо психіатра" - динамічний авантюрний детектив, який не тільки причаровує інстаграмною обкладинкою, а й дивує фіналом.


Тут мало тексту - 180 сторінок. Якщо вам потрібна цікава історія на один вечір, приправлена карпатськими краєвидами та наповнена чистим повітрям, - це вона. Але не чекайте дзену і релаксу, попереду - розслідування і вельми непросте, навіть для психіатра зі Львова, який ледве не доробився до інфаркту або й того гірше.

Моделюємо ситуацію: вам зле, ви берете відпустку і їдете в гори. І тільки налаштовуєтесь на сільську пастораль... а тут під хатою труп, ще й сільського голови! Дуже дивно, бо він під вашою хатою. Що він там робив той війт, і що звело його в могилу... Наш головний герой Андрій Левинський береться з'ясувати - і розкопує цілу скриню афер, кожна з яких немовби приховує у собі щось ще. У допомогу він викликає свого друга слідчого. А, можна було б й Інтерпол.

Так, це все на 180 сторінках. А ще там є знахарка: приворотні зілля і все таке... Шкода її, хороша була жінка. І кота Буцефала теж шкода.

Думаєте, там тільки сільський голова помер? СПОЙЛЕР! Ні, не тільки. Тому дуже раджу цей детектив читакам-трупожерам. Вам сподобається. І просто любителям детективів сподобається, бо цікаво і несподівано.

Приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар