Шукати в цьому блозі

понеділок, 21 травня 2018 р.

Що там у NASA? Дорж Бату "Франческа - повелителька траєкторій"

Остання прочитана книжка квітня. Серйозно! Уявіть собі. Може, нарешті в червні почну цей блог чемніше вести. Як ви знаєте, з космічною темою у мене не дуже склалось, але з Фраческою ми подружились. І зараз я розповім вам, чому її варто читати.


Тож пройдемось тезово: 


Мрія. Знаєте, книги про те, як чужі мрії реалізувались, додають надії у те, що все можливо. А де віриш, там не опускаєш рук. "Франческа" - про те, як сходознавець і журналіст Андрій Васильєв підкорив космос. Він про це мріяв - і ось працює на базі NASA.

Колеги-диваки. Франческа - особа дуже харизматична і водночас специфічна до краю. Після цієї книги ви не вважатимете своїх колег фріками, якщо вони недотягують до химерності дрібненької сицилійки.

NASA. Навіть у NASA працюють люди. Не якісь там небожителі, а нормальні такі американці, деякі навіть з почуттям гумору. У них цілком дієздатний набір людських емоцій. І загалом це - непоганий колектив.

Космос поруч. Екскурси у космічні дослідження. Тепер розумію, чому ніколи не хотіла бути космонавтом. Була чуйка. Тут "Франческа" неймовірно пізнавальна. Тож насолоджуйтесь. Але дечого краще не уявляєте.

Щира дружба. Здавалось, які несхожі цей Джорджіо і Франческа, але це геть не заважає їм бути хорошими друзями та чудовою командою. І тут мова не тільки про вміння підтримати у потрібний момент, а й про змогу пробачити дурний жарт, який міг стати фатальним.

Мій висновок: книга-космос, з якою можна гарно відпочити після роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар