Шукати в цьому блозі

вівторок, 5 червня 2018 р.

Лі Бардуґо "Королівство шахраїв" - хто правитиме Каттердамом

Між цими двома частина я витримала невелику паузу, але відгуки не розділятиму у часі, адже друга книга органічно продовжує першу. І навіть не уявляю, що довелось пережити тим фанам, які чекали на продовження рік. Я, мабуть, не витримала б і шукала оригінал.


Найзухваліше викрадення вдалося, от тільки обіцяної винагороди ніхто не дає. І покидьки, які вже уявляли себе багатіями, які мають гроші на будь-яку свою забаганку, тепер мусять відібрати своє, а ще помститись за брехню, бо ніхто не має права обманювати воронів. Батькові Вілана доведеться заплатити. І синові його геть не шкода, адже старий хотів його позбутись. То ще хто кого позбудеться.


Але на арену виходить ще один батько - Джасперів, який стримував синову силу творця, а тепер шкодує, що не дозволив тому розвиватись. Чи помиряться вони...

Каз тим часом розробляє план ще зухваліший, ніж той, що привів його до Льодового двору. Мені дуже хотілось, щоб вони з Інеж врешті зійшлись, та в авторки, вочевидь, є плани на третю книгу, де вона нарешті поєднає ці два зболені серця. Чи ні.

Але найбільшу еволюцію проходить Ніна - під дією парем її сила серцетлумачниці змінилась, і тепер вона має владу над неживим. Вона може підняти труп і створити зомбі. Але більше не відчуває дихання і серцебиття живих. Їй важко звикати до нової себе, але Матаяс нарешті готовий її прийняти.

Лі Бардуґо вб'є одного із найяскравіших персонажів, коли здаватиметься, що небезпека минула. Досі не можу зрозуміти, що ж її змусило. Але дуже шкода. Хотілось, щоб він жив.

А серію безумовно рекомендую до читання, тому що це чудово.

Немає коментарів:

Дописати коментар