Шукати в цьому блозі

середу, 31 серпня 2016 р.

Порожні баночки серпня - повторю чи попрощаюсь навіки

Серпень у мене видався місяцем великих банок - зацініть. Якось закінчилось одразу багато всього (з яким же блаженним виглядом я все це викидала). Є тут і те, з чим мені дуже приємно прощатись, і таке, що хотілось би повторити, але нема як. Тож почнемо.



Почнемо з моєї улюбленою частини. Маски. У серпні в мене закінчився тюбик грязьової маски Ahava, про яку я вже писала, - зовсім не вразила. За такі гроші хочеться чогось дієвішого.


Спробувала заспокійливу маску від Bishoff - не моє, хоча зволожує добре і справді заспокоює.

Тканинну маску Pure Smile збираюсь повторити, а от новинка від Garnier розчарувала дуже. Тому з нею прощаємось назавжди.

Ще трохи продуктів для обличчя - добила лосьйон для вмивання Uspix - хороша штука, але зараз дуже хочеться відпочити від його запаху. 

Тонер від Benton щось не змогла оцінити з цього міні-формату. Абсолютно загадковий продукт.

Це другий флакончик гідрофільної олії Loveri. Вже маю третій, відгук планую оформити незабаром. В мене були гідрофільні олії трьох виробників. Наразі цей подобається найбільше.

Частина для волосся: еко-шампунь від Yves Rocher, шампунь "Кучерики Афродіти" та маска Shovk від Джерелія.

Еко-шампунь - єдиний у Ів Роше, який мені підходить. Але наразі знайшла кращий варіант, тому поки повертатись до нього не буду.

У "Кучериків Афродіти" - один плюс - маленький об'єм. Не хочу його більше ні за що, тому що це шампунь, який не миє і дуже погано виполіскується.

Маска Shovk - доволі пристойна, але не ідеальна. Продовжую пошуки.

Душо-засоби: пробник мандаринового скрабу і гель для душу Dushka та кавовий скраб Mr Scrubber.

Мандариновий скраб - вистачило на два рази. Я б набрала собі таких пуделок - кожен раз новий аромат, не набридає і стільки радості...

Гель для душу "Оближи мене" під кінець розчарував - змивався дуже вже погано. Не хочу його більше.

Кавовий  Mr Scrubber сподобався. Знайшла ще пакетик у коробці краси. Сиджу і тішусь:)


Блок креми для рук. Перший - улюблений. Це чеський крем, куплений у Словаччині за півтора євро. Із задоволенням придбала б ще баночку, але у нас його не буває. Поїхати в Братиславу, чи що...

"Зелена аптека" з водоростям - так собі. Стояв на роботі і давав дуже нетривкий ефект. Не сподобався, баночку рада викинути.

Зеленючий крем Dead Sea - сподобався дієвістю, не сподобався складом. Якщо не знайду чогось натуральнішого, повернусь до нього.


Дуже гарне обгортування від Jerelia, якого чомусь немає у продажу. З фейсбук-сторінки виробника мене відправили до підтримки, а підтримка відписала, щоб я стежила за інформацією на сайті. Мабуть, Jerelia втратить мене як клієнта - бо фу таким бути. Та й я вже знайшла гідну заміну для цього продукту.

З улюбленим чорно-білим гліттером Farmasi сталось щось дивне - колись прозора база стала мутно-білою і змінила консистенцію. Перелякала мене жах. Вирішила позбутись його, поки там не зародилось нове життя.

Такими були мої порожні баночки серпня. Користувались чимось із цього? Як враження?

4 коментарі:

  1. С освободившимся местечком! Отличная работа, точных повторов нет...Хотя маска от Джерелия у меня стоит, но еще ручки до неё не добрались) Гели и скрабы от Душка люблю, а вот ополаскиватель Листерин...хух, для меня слишком...до слёз)))
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а що не так з лістерином - здорові для краси не менш важливі, ніж чиста шкіра чи доглянуте волосся

      Видалити
  2. Мені присмак даного Лістерину не подобається, а полоскалки постійно використовую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. перестала звертати увагу на смаки - головне, щоб працювало

      Видалити