Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Парфумна класика Comme une Evidence L'eau

Мабуть, немає серед нас тих, у кого ніколи не було парфуму від Yves Rocher, a Comme une Evidence - це найбестселеріший бестселер усіх часів і народів. Хоча я не все у ньому розумію.



У мене варіант L'eau, тобто полегшений, парфумна водичка. Така позначка сигналізує, що аромат не буде стійким. Упакування - традиційна картонка з інформацією і застереженнями, а всередині - великий ніжно-рожевий флакон на 75 мл. Розпилювач - зручний. Але найбільше мені подобається важка пластикова кришечка. Її дуже приємно тримати у руці.


Аромат шипровий, хоча у складі масла лимона, мандарина і пачулі, а ще абсолют жасмину.

Найкраще, проте, відчувається базова дамаська троянда, квітка, яка традиційно асоціюється із жіночністю.
Жіночність та емоційність створюють свій неповторний коктейль жіночої природи, роблячи представниць прекрасної статі такими різними та безконечно привабливими.

  

 Ще одна з сильних ноток - це жасмин, яка підсолоджує дещо різкий старт цього аромату. І, мабуть, саме через неї він залишається популярним десятиліттями:)


Стійкість. Я не чекала від варіанту L'eau кількох годин звучання, але вони є. На шкірі, щоправда, тримається не довго, а от на шалику зберігається добру добу і навіть більше, якщо поновити.

Чомусь для мене Евіденс - це перш за все осінній аромат. Він трохи меланхолійний, якраз підходить мені у той час, коли понад все хочеться кота на коліна і закутатись у ковдру. А ще, як на мене, він найкраще розкривається після дощу.

Ось такий у мене огляд свіжого і жіночного "Доказу". А які парфуми від Ів Роше любите ви?

8 коментарів:

  1. Этот аромат у меня тоже есть. Согласна, что лучшее для него время - осенняя прохлада после дождя) А мой любимый аромат от Ив Роше - Роза Уд, я просто в восторге от дурманящего и загадочного звучания этого парфюма.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а я от у Роше найбільше люблю Зелений чай з серії Ранок в саду, але він такий весняний-весняний)

      Видалити
  2. Мiй однозначний фаворит з Iв Роше - це So Elixir Purple, на осiнь-зиму. Влiтку категорично не можу ним користуватись.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в мене подруга фанатка Еліксиру. мала баночку - віддала їй)

      Видалити
  3. Юля, классный аромат, у меня есть более насыщенная версия, он очень утонченный и серьезный!

    ВідповістиВидалити
  4. В мене була звичайна версія цього аромату. Я від нього була в захваті! Проте носила його наприкінці зими і початку весни. До осені не дожив, бо було лише 15 мл =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я люблю таких малят - по 5-15 мл) якраз не встигає набриднути)

      Видалити