Шукати в цьому блозі

середу, 7 вересня 2016 р.

Суха олія для волосся Dove Pure Care Dry Oil

Попри те, що мені дуже подобаються всілякі примочки для волосся, єдине, що у своєму догляді я використовую регулярно, - це шампунь. Адже чомусь всі олійки-незмивачки вперто роблять волосся несвіжим одразу після застосування. Як діє суха олійка від Dove, читайте далі.



Суха олійка Dove живе у великому жовтогарячому флаконі у сто мілілітрів. Чомусь на фото мені здалось, що це скло - виявилось, що приємний твердий пластик, який не деформується. Дозатор - гарний, не заїдає. Кришечки немає, оскільки дозатор потрібно блокувати повертанням. Дуже лаконічний дизайн. Люблю таке. Але от на самій упаковці дуже мало інформації - тільки склад. Тому варто зберегти картонку, де є таке:



Флакон дуже зручно лягає у руку. Що ж до застосування, то радять наносити олійку спочатку на долоні - розтирати, а вже тоді на волосся від середини і до кінчиків. Бажано, щоб волосся було вологим. Так само можлива маска для глибокого живлення перед миттям.


Я з тих людей, які використовують олійку перед укладкою після розчісування тобто. Має вона от таку прозору олійну консистенцію. Таку кількість дозатор видає на раз. Мені треба десь три-чотири натискування.

У мене дещо сухі кінчики, тому олійку отримують саме вони. На фото волосся через кілька секунд після нанесення олійки - жодних масних слідів. Волосся просто "випило" олійку і сліду не залишило. Тільки легкий східний аромат. Мене він не дратує, парфуми не перебиває.


Після десяти застосування по моїй пляшечці геть не видно, щоб нею користувались, тому роблю висновок, що продукту вистачить десь на рік - дуже економний варіант.


Плюси:
  • швидко вбирається
  • залишає волосся свіжим
  • волосся стає гладкішим.
З мінусів - зволоження доволі слабке, хоча для моїх кінчиків його майже достатньо. От ще б трішки - ідеально було б.

А якими незмивними засобами для волосся користуєтесь ви?

5 коментарів: