Шукати в цьому блозі

четвер, 1 вересня 2016 р.

Серпнева коробка краси Liferia - вся у вишиванці

Серпнева Liferia у дизайні, який мені подобається більше традиційної фуксії. Пропоную зробити його постійним. А зараз саме час зазирнути усередину:)



  
Інший дизайн - і вже ніяких рожевих стрічок, а ще по буклету пурхають блакитні метелики:)


Я взяла участь в опитуванні від Liferia тому у мене приємний бонус - тканинна маска від Japonica з колагеном. От пишу і хочу одразу її на себе вдягнути, але треба себе опанувати. Така маска у мене вже була і дуже сподобалась. Мені 27 і хоч антивіковим я ще не користуюсь, але вже й не боюсь. Одна маска 15-річною не зробить:)


А ось і список того, що чекає мене у коробці. Всього 5 засобів. Немає ніякого мегакрутого крему за 2000 грн (який в мене чекає морозів. бо жирно-нічний), але все з того, що якраз треба:) 


От і все добро: глиняна маска, демакіяж, пілінг для обличчя, олівець для очей, помада і бонуси. Все для обличчя. Для детальнішого огляду гортаємо нижче і не затримуємось.


 А тут у нас велика біла туба ізраїльського демакіяжу Kosmystik і менша іспанського молочка-пілінгу Kueshi.

Демакіяж я вже протестувала, відтираючи слід від стійкої помади - треба докласти зусиль. Думаю, він ліпше працює з косметикою середньої стійкості. Має приємний нейтральний запах і кремову консистенцію.

Пілінгу у форматі молочка у мене ще не було, тому заінтригована, як же воно працюватиме. Мені вже сподобалась структура і дуже дрібні часточки - дряпати не буде.


Як я кажу собі десь два рази на місяць, коли тягну додому торбу з косметикою: масок багато не буває. Зізнаюсь, що на цю маску Mr. Scrubber я вже облизувалась і збиралась замовляти у вересні, тому неабияк радію можливості познайомитись з нею вже. Моя комбінована шкіра хоче стати нормальною!


 Декоративка. У мене бежевий каял Deborah - сподіваюсь навчитись з ним малювати на своєму обличчі великі очі, адже саме такий відтінок дозволяє прибрати непотрібні тіні.

А ще класна рідка матова помада Catherine Arley у яскравому, але поміркованому відтінку 102. Сподобалось, як вона наноситься - тріщинок не підкреслює і добре тримається - в мене витримала 6 годин з яблучними перекусами і м'ясним обідом. А потім ми з колегами замовили піцу, і помада десь зникла:)

Це фото досить реалістично передає колір і олівця, і помади. А заодно і товщину ліній, які вони промальовують. На цей раз з декоративкою мені вгодили.

І бонуси: про маску я вже згадала вище. Ще тут є тестери кавового скрабу Mr Scrubber із запахом шоколаду та стайлінгу від Moroccan Oil. Хороші додатки. Приємні і потрібні.

Підсумок. Щоб вгодити мені, у коробці краси має бути скраб, маска і помада. Тут є все:) Перших навіть по два:) Тому догодили, ой, як догодили. І цей красивий вишиваний дизайн... Цукерочка:)

Коробочки ще можна замовити, тож роздивляйтесь і визначайтесь.

3 коментарі: