Шукати в цьому блозі

вівторок, 6 вересня 2016 р.

Гель алое вера Loveri

Розкажу ось про штуку, яка взагалі мега-супер-пупер універсальна, взагалі для всього і від всього:) Гель алое вера Loveri зволожує, заживляє і навіть підсушує те, що не треба. Словом, універсальність неймовірна.



Сам гель у компактному 50 мл флакончику з помповим дозатором. Має зверху кришечку, яка добре прилягає, щоб обійшлось без сюрпризів.


Гель прозорий, має слабкий зеленуватий відтінок. Злегка мутний - видно часточки алое. Я колись сама готувала собі деякі косметичні засоби на основі алое, тому одразу його впізнала.


 Гель алое вера - засіб для всієї сім'ї. І у нього дуже багато показань: герпес (зніме свербіння та полегшить перебіг запалення), заживляє ранки, знімає сонячні опіки (шкода, що в мене не було його торік), зволожує, а ще він матує і регулює виділення шкірного жиру. Також його можна використовувати як засіб від лупи. А ще після гоління і депіляції як заспокійливий засіб.

Зізнаюсь, перевірила не всі опції, але у тому, що перевірила, ефект сподобався.
 

У складі гелю: гідролат алое вера, концентрат алое вера, гелеутворювач, пантенол та вітамінний комплекс. 
Текстура - дуже легка і прозора. Тому у спекотну пору я використовувала цей гель для легкий денний крем, адже і жирна шкіра хоче зволоження. А ще він дуже сподобався мені в якості крему для рук і ліктів - вбирається миттєво і сухість зникає.


Сміливо можу рекомендувати гель алое вера тим, хто шукає універсальний засіб для дорожньої косметички або сімейної аптечки, адже він поєднує і крем для обличчя, і для рук, і для тіла. А ще його можна використовувати у якості догляду за губами.

Знайти гель алое вера можна на сайті Loveri.

2 коментарі:

  1. Мати такі багатофункціональні засоби вдома, просто необхідність. Навіть не знала що у Loveri є такий.

    ВідповістиВидалити