Шукати в цьому блозі

четвер, 22 вересня 2016 р.

Шоколадне обгортування Loveri

Оскільки моє улюблене обготування чомусь перестали випускати, довелось шукати заміну. От і я спитала у Loveri, чи часом вони не роблять обгортувань. І за кілька хвилин отримала відповідь: "Можемо зробити". Так в мене з'явилось шоколадне обгортування Chocolate Body Spa, яке можна сплутати з шоколадним мусом.




До речі, можливий ще варіант обгортування з водоростями. Але хто б їх вибирав, якщо є шоколад:)

Саме обготування - це така солідна біла баночка, мл 250, мабуть, з кришкою-закруткою. На етикетках маємо назву продукту, спосіб застосування і склад.

Обгортування Loveri має стандартне застосування: тонким шаром все тіло або ж тільки проблемні зони, замотатись плівкою, змити за 30-40 хвилин.

Шоколадне обгортування не з пекучих, тому я можу лежати в ньому й годину:)

На етикетці маємо перелік активних компонентів: боби какао, кетон малини, со2 екстракт кави, кофеїн, комплекс adiposlim, спіруліна, вітамін Е.

Текстура густа, мусова. Запах аж занадто вже смачний. І після того, як я поваляюсь трохи у цьому обгортуванні, все ліжко пахне шоколадом.


Наноситься обгортування легко і добре розподіляється. При розтиранні у шоколадного з'являється легка сіринка. Відчувається масляниста структура, але змивається воно і без додаткових засобів. Масних слідів не залишає, але й лосьйон для тіла після нього не потрібен - шкіра добре зволожена.


Результат: після застосування шкіра гладкіша, целюліт менш помітний. Оскільки у мене він слабко виражений, то після обгортування шкіра взагалі у розкішному стані, щоправда, день-два. Все-таки обгортування - це не чудо, а швидше експрес-засіб. А от зволоження від них дуже сподобалось - прологноване.

Продукт доволі економний. На три обгортування у мене пішла десь четвертина банки - то буде місяців на три. У моєму випадку це мегарезультат.

А ще більше ніштяків можна знайти на www.loveri.com.ua.

10 коментарів:

  1. Выглядит в самом деле как шоколадная паста :) Ом ном ном) А про расход конесно порадовало,обычно уходит под банки )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о, думаю, ти б зацінила) запах ммм і ще така масляниста текстура))

      Видалити
  2. Очень аппетитно выглядит)) Я тоже люблю обертывания, результат действительно виден мгновенно))
    Спасибо за интересные подробности!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а в холодну пору обгортування ще приємніше робити) дякую за візит!

      Видалити
  3. Большое спасибо за подробности! Выглядит очень вкусно, представляю аромат...Мммм)
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  4. Виглядає дуже смачно! Таки є бажання проковтнути =)

    ВідповістиВидалити