Шукати в цьому блозі

понеділок, 26 вересня 2016 р.

Серія Pure System від Yves Rocher - історія про косметичного фаворита і провальний продукт

Зізнаюсь чесно, я рідко беру цілу лінійку для свого догляду. Звичайно підбираю різні продукти у різних брендів і хитромудро їх комбіную. Та якось після замилування синім очисником Pure System, вирішила взяти йому до пари два продукти. Дарма, але про все по порядку. 


Тож у мене тут три сині продукти: очисний засіб для проблемної шкіри, лосьйон і догляд 4 в 1 - стоп недоліки.

Почнемо з першого кроку очищення, а саме очищувального засобу 2 в 1. Це у мене вже п'ятий тюбик - очисник мені стабільно подобається.

Консистенція у нього ніжного скрабу. Раніше я могла використовувати його щодня, тепер мені закруто так багато скрабуватись, тому через день. Хороша штука, яка добре вимиває мою комбі шкіру до відчуття абсолютної свіжості.


Тут, щоправда, є страхітливий лаурил сульфат... Але в очисниках, які треба тільки нанести і змити, мене це не лякає.


Але от наліпка українською мовою і погано продрукована і геть неповна. Зате хоч фінський переклад не заклеїли:)

 Фокус у мене кудись втік, тут я хотіла показати, що скрабуючі частинки насправді дрібненькі і кругленькі - зовсім не травматичні.


А  ця на вигляд дуже мила штучка стала для мене справжнім жахом. Знайомтесь, засіб 4 в 1 - стоп недоліки - після якого у мене з'явились прищі біля носа. Так, раніше мене висипало тільки на лобі і вилицях (це думаю, швидше через постійне подразнення окулярами). А от цей крем відкрив мої недолікам нові місця для експансії. І, знаєте, тепер я нічим не можу їх звести.


 В мене ще ніколи не було такої реакції на крем, тому викидаю його без докорів сумління. Думала, зробити з нього зволожувач для рук, але ні  - сушить.


І, хоч дозатор мені дуже сподобався - ним можна малювати всілякі квіточки на шкірі, але більше з цим кремом я знатись не хочу.


І останній засіб з трійки: очищувальний лосьйон. Загалом непогана на тягуча зеленувата протирачка для обличчя. Маленькі запалення вона підсушує, але великим ради не дає. З ними мав би розбиратись цей жах 4 в 1...

  

Склад спірний: багато спирту - зрештою, саме він і пече. А ще купа всяких дивних речей. Ефект від лосьйону не такий чудовий, щоб це все терпіти. Я раніше купила дві баночки за ціною одної (в Ів Роше це швидше декларація, ніж правда), то скажу, що друга вже не так добре працює, тому не ведіться. Шкіра має здатність звикати до такого догляду. 

І про скорочення пор - чергова неправда. Сумно.
 
 Тож великий висновок для усіх трьох:
  • очисник - чудовий. Скільки не читала відгуків про нього, подобається всім. Мені теж, користуюсь із задоволенням;
  • 4 в 1 абсолютно мені не підійшов, хоча давала йому кілька шансів. Ніколи знову;
  • лосьйон - не дуже ефективний засіб, але з дрібним проблемами справляється. Мені потрібне щось сильніше, тому ні. 
А ви користувались чимось із цього? Як враження?

4 коментарі:

  1. Для цього й потрiбнi блоггери, щоб не купити зайвого.
    Теж рiдко коли купую всю лiнiйку засобiв.

    ВідповістиВидалити
  2. Как обидно что два других продукта из линейки не оказались столь же хорошими. А вот очищающее средство беру на заметку, хочу попробовать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, його однозначно рекомендую - це любов з першого вмивання:)

      Видалити