Шукати в цьому блозі

четвер, 8 вересня 2016 р.

Гідрофільна олія Velvet Skin Argana від Loveri


Оксамитова шкіра - мрія кожної панянки. Але ж як важко знайти засіб, щоб і добре очищував, і зволожував, і не залишав жодних слідів на шкірі. Трохи розповідаю про засіб, який прогнав з мого обличчя чорні цятки.



Для вечірнього очищення моєї комбінованої з проблемами шкіри мені порекомендували гідрофільну олію Velvet Skin Argana, яка підходить для всіх типів шкіри. Приїхала отака лаконічна пляшечка з жовтогарячою олійкою - правда, красуня?



Це моя третя пляшечка цієї олії. Попередні були з помповим дозатором, що подобалось мені більше. А тут ніби й можна економніше використовувати, але кришечка брудниться.

Зате запах - неймовірний. Солодкий, але не занадто, неймовірно смачний аромат дорого десерту.

 

У складі: арганова, мигдальна та олія абрикосових кісточок, а ще мацерат цедри апельсина, екстракт апельсина та вітамінний комплекс.
 

 Використовувати гідрофільну олію можна у два способи: або ж наносити сухими руками на сухе обличчя, добряче промасажовувати, а потім вологими долонями перетворювати олійку на піну і добряче змити; або ж нанести олію на ватний диск, протерти обличчя, а потім вмитись, як звичайно, і не забути про тонік:)

Я віддаю перевагу першому методу, тому що вечорами мені вистачає часу на ритуали.




Ця гідрофільна прекрасно знімає будь-який макіяж і добре очищує, але не пересушує шкіру.

Що ж особливо сподобалось мені після застосування - те, що після масажу з гідрофільною олією щічки рум'яні, оченята горять. Це засіб добряче знімає втому після довгого робочого дня і кількох годин у спортзалі.

Чорних цяток у мене теж стало значно менше і забула про всілякі прищички на носі, які раніше часто мене турбували.


2 коментарі:

  1. Обожнюю гідрофільні олії, вони чудово видаляють всі забруднення та макіяж! Проте купую рідко, частіше роблю сама олію на свій смак =)
    http://linasjoy.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити