Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Wonderbox Beautiful Ukraine

У мене тут коробка краси, присвячена Дню Незалежності тільки з українськими брендами. Цього разу дійсно важкенька. Зазирнемо усередину?



Я люблю українську косметику, в мене її багато, але якось так склалось, що жоден з цих продуктів ще не пробувала. Тому в передчутті.


Зустрічає кокетливий мачок - щось таке я і чекала у коробці з "Прекрасною Україною".

Око одразу чіпляє яскрава пляма - лак - цього разу  феї Wonderbox  дозволяли вибрати відтінок. Я взяла такий, хотілось вибуху кольору.

Отже 7 повнорозмірних засобі і дрібнота - сімейне фото. Все таке біленьке і бліде. Не дуже розмаїто, майже всі пляшечки-баночки - по парі.
Традиційний буклет з описами і термінами зберігання. І цінами. І, звісно, переліком того, що мені не дісталось, бо крем і молочко для тіла можна було вибрати тільки в одному форматі.


Почну з розчарування. "Зелена аптека" - те, що є в кожній аптеці, супермаркеті і магазинчику за рогом. А хочеться ж свята, хочеться ж чогось феєричного. Я б навіть сказала незвіданого. Але це два скраби (для обличчя і для ніг), тому прощаю. Відкрила - познімала пломби, понюхала і оцінила консистенцію. Норм.

Pena я чомусь чекала. Може, тому що хотіла спробувати?  Якраз тут все мені дуже потрібне: кондиціонер, маска для волосся та емульсія для обличчя. Але от пляшечки мене трохи дивуються - вони з твердого пластику, який простим натиском не деформувати. Як звідти видобувати засоби - вибивати чи що?

Одразу дві масочки від Lac Sante різної дії: більшенька - для очищення (має класну мембранку всередині), а меншенька - для шкіри навколо очей. З нею маленька проблемка - нема інструкції, як користуватись. В мене такого типу масок не було, тому доведеться гуглити.


Бельді "Купальница" - саме воно залишило в коробці масний слід. Упаковка не зовсім продумана для транспортування. Бельді в мене ще не було, буде перше знайомство.

Тонік і крем для рук від Beautiful You. Не можу зрозуміти що, але щось в дизайні мені не подобається, але кремом вже намазалась - заберу його на роботу, де руки чомусь сохнуть найбільше.

Я б здивувалась, якби у коробці тільки з українськими брендами обійшлось без "ЯКА". Тут теж можна було вибирати між грейпфрутом, шафраном і кавою. Я вибрала перше. І от у мене молочко для тіла (хоча за консистенцією швидше сметанка) з приємним свіжим ароматом. Теж одразу намазала. Вже подобається.


Давно хотіла спробувати Mixtura, але, на жаль, не віск для нігтів і кутикули, бо з цим у мене ніколи проблем не було - тьху-тьху. Мої нігті ламають манікюрні ножиці:) Але все ж спробую - цікаво.

А ще тут пахучий лак Avenir. Коли прочитала етикетку, подумала, що він взагалі не має цього традиційного лакосмороду, а він має, тільки слабкий. Не сказала б, що це вже ж таки парфумований лак. Цікаво буде оцінити стійкість.

Бонусів цього разу небагато - знижка і безкоштовна доставка від Pena і пробник крему від Bishoff.
 

І ще одне сімейне фото, щоб ще раз оцінити, яке ж нудне і бліде упакування в українських брендів. Ех...

Підсумок: коробці не вистачило кольору, а з ним і нестримної феєрії. А от наповненням задоволена - нічого не доведеться віддавати, все теоретично мені підходить.

А як вам таке наповнення?

8 коментарів:

  1. Отличный пост в блоге! ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Юль, спасибо за обзорчик)
    Нудность дизайнов - бич уркаинского производства, увы. Есть, конечно, Vigor, к примеру, у них просто красоты! Но и цены :3
    Пена что-то с баночками обидела. Действительно, как содержимое доставать?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. от у нашого улюбленого Loveri досить миле упакування)

      а з пеною, думаю, буде так - бити по дупці)

      Видалити
  3. Согласна, красок не хватает. Но наполнением понравилось.Жду обзоры)
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  4. лишь бы содержание банок было гуд ;)
    мне интерены продукты от ЛакСанте и бельди.
    скрабы оба были и нравились.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. на бельді відгук напишу обов"язково, а от з масками ЛакСанте - не знаю, чи вдасться з такого об"єму побачити ефективність

      Видалити