Шукати в цьому блозі

понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Тонік з екстрактом смородини Beautiful You

Для мене цей момент дуже хвилюючий, адже це перший відгук на тонік у моєму блозі. Це вам не маски, які по три-чотири рази на місяць тут з'являються, і навіть не креми...Тоніки - косметичні засоби, яким чомусь приділяють занадто мало уваги. Будемо виправляти історичну несправедливість з Beautiful You.



Окремо виділити дію саме тоніка у догляді складно. Адже це проміжний етап. Якщо результати очищувача видно одразу - відмив чи не відмив, з кремом теж простіше - достатньо орієнтуватись на відчуття та дотик. То з тоніком все зовсім не так. Його дію найкраще відчутно тоді, коли деякий час ним не користуватись. Чогось починає бракувати... чогось такого невловимого.


Отже тонік від Beautiful You - це велика біла пляшка з корком. Я вже якось відвикла, що такі корки треба відкручувати. Зручна шийка, щоб зволожувати ватні диски. Аромат - приємний, чимось схожий на лимонні вафлі.

Виробник описує свій продукт так:
Легкий вітамінізуючий тонік з екстрактом чорної смородини  очищує, зволожує і доглядає за шкірою, залишаючи приємне відчуття свіжості і комфорту та готує її до наступних етапів догляду.
 Екстракт чорної смородини стимулює кровообіг, регулює жировий і водний баланс, освіжає шкіру. Д-пантенол приймає активну участь у оновленні шкіри,  заспокоює шкіру, зволожує її, знімає свербіж, розгладжує зморшки, захищає шкіру від несприятливих факторів. Яблунева кислота підсилює метаболізм на клітинному рівні, робить шкіру пружною та вирівнює колір обличчя.
Маю ремарку щодо яблуневої кислоти - це щось, що добувають просто таки з дерева, з яблуні. Чи таки яблучна з яблука?


На упаковці справді багато інформації. За це ставлю великий плюс.

Склад: вода, екстракт чорної смородини, Д-пантенол, яблунева кислота, водорозчинна олія бабасу, алантоїн, ефірна олія бергамоту, ефірна олія ялівцю, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідроацетонова кислота.

Я постійно користуюсь тоніками і не уявляю свого догляду без них. Тонізування має на меті - зняти стрес зі шкіри після очищення і підготувати ґрунт для зволожувача. З цими завданнями тонік зі смородиною впорався. А чого ще чекати від тоніка?

Але хотілося б, що текстівки на етикетка та сайті вичитували краще. Якщо треба, можу кинути оком:)

Немає коментарів:

Дописати коментар