Шукати в цьому блозі

неділю, 9 жовтня 2016 р.

Vesna флюїд для обличчя для всіх типів шкіри

Зараз мова піде про засіб, з якого починалось моє знайомство з маркою Jerelia, а почалось воно з флюїду, бо мені у той момент потрібен був денний крем. Це тепер я знаю, що "для усіх типів шкіри" - це не для комбі...





Почнемо з упаковки. Флюїд "Джерелія" пакує у лаконічні 50 мл баночки, з яких не дуже зручно діставати крем. Я все-таки віддаю перевагу тюбикам або ж баночкам з дозаторами.

Одразу ж зустрічає напис: 

Ультралегкий флюїд для обличчя та шиї з протеїнами шовку та цінними рослинними оліями. Ідеально зволожує, пом’якшує шкіру, покращує її тонус, прибирає запалення, вирівнює тон та надає шкірі здорового сяючого вигляду. 



І трохи обіцянок від виробника: 

Захищає шкіру від шкідливого впливу УФ-променів, від пересихання і появи пігментних плям.
Містить олії оливи, авокадо, жожоба, кокоса; протеїни шовку і молочні протеїни; рослинний комплекс вітаміну РР, Д-пантенол, гліцерин, алантоїн, композицію ефірних масел.
Олія оливи містить вітаміни груп A, B, C, D, E, F, K, найпотужніші антиоксиданти (вітамін Е і олеуропеїн). Омолоджує шкіру на клітинному рівні.
Масло авокадо – один з найефективніших засобів, призначених для зволоження, харчування й омолодження шкіри обличчя.
Протеїни шовку легко вбираються, зволожують і пом'якшують шкіру, захищають її від втрати вологи, підвищують пружність і еластичність. Забезпечують шкіру необхідними поживними речовинами і відновлюють пошкоджені ділянки.
Молочні протеїни – активні білкові комплекси, володіють сильними регенеруючими, антиалергенними, зволожуючими, пом'якшуючими, протизапальними властивостями. Активний засіб профілактики пігментації.
Рослинний комплекс вітаміну РР покращує кровопостачання шкіри, а також її дренаж – відтік зайвої рідини. Стимулює утворення колагену і еластину, які надають шкірі пружності і гладкості, а обличчю – доглянутого вигляду. Захищає від ультрафіолету, запобігає фотостарінню шкіри.
Д-пантенол надає регенеруючу, зволожуючу, захисну дію, стимулює утворення нових клітин.




Склад у крему ось такий: Water, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrolyzed Silk Protein, Cocos Nucifera Oil, Milk Protein Extract, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmit, Dicaprylyl Ether, Water & Cera Alba, Beeswax, Vitamin PP Plant Complex, Sucrose Polystearate (and) Cetearyl Alcohol (and) Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Panthenol, Allantoin, Natural fragrance, Anisic Acid, Sorbitan Caprylate.

Термін придатності конкретно у цього крему невеликий - тільки 12 місяців. 

Як бачите, текстура крему досить легка, я б навіть сказала повітряна. Але як флюїд я змогла використовувати його лише восени. Влітку він швидше для нормальної шкіри. А ще класно проявляє себе як крем для рук - на випадок, коли треба кудись їхати, а багато з собою везти не хочеться, він буде чудовим варіантом. 


То ж флюїд від Джерелії добре підійде для пань і панн з нормальною шкірою, які хочуть легкого зволоження без переобтяження.

Немає коментарів:

Дописати коментар