Шукати в цьому блозі

понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Скраб проти чорних цяток "ЯКА"

Хіба ж можна уявити українську косметику без "ЯКА" - та ніяк. От і зараз хочу разом з вами роздивитись скраб для обличчя, від якого у мене двояке враження.




Скраб "ЯКА" живе ось у такій пластиковій хатці з відкидною кришкою. Об'єм - 100 мл - до літака пустять. Саме з такою вмивалкою я торік літала до Стокгольма. Ой, не треба було її щодня використовувати...

Вже з порога нас зустрічає інформація про те, що у продукті немає ні синтетичних запашників, ні барвників, ні консервантів.

Так, скоріш за все скраб пахне нічим...

Скраб виготовлений на основі софори японської.

Що ж про нього говорить виробник:

Скраб - це відшелушуючий (що це за слово таке, панове?) засіб, який застосовується в додаткових процедурах по догляду за обличчям. Його основна дія - це глибоке очищення шкіри і видалення її відмерлих клітин. Після використання скрабу шкіра розгладжується, на ній прибираються всякого роду нерівності, стає чистою, гладкою і оксамитовою, помітно поліпшується колір обличчя. Відкриваються і очищаються пори, усувається лущення, шкіра краще збагачується киснем.
Екстракт софори - це бактерицидний, ранозагоювальний, регенеруючий і вітамінізуючий компонент. Рутин, присутній в екстракті софори, проявляє антиоксидантну активність і забезпечує захист від вільних радикалів.
Регулярне застосування скрабу для обличчя проти чорних цяток на основі екстракту софори японської дозволяє значно зменшити чорні цятки на обличчі.


Роздивитись склад можна на цьому фото - він досить недовгий:)


Сам по собі скраб прозорий з коричневими скрабуючими частинками - ось їх і видно добре на цьому фото. Сама текстура густа. Вона не розмилюється. Тому очищення проходить лише через механічне скрабування. Доволі агресивне, до слова.

Для мене це вже друга баночка скрабу. Перша якось більше підійшла, а ця вже дряпає, хоча на чорні цятки справді впливає. Нормально так впливає, їх стає менше.

Так, але користуватись цим скрабом частіше двох разів на тиждень не варто. Тут краще послухати виробника. 

А ви знайомі з косметикою від "ЯКА"? І як вам?:)

Немає коментарів:

Дописати коментар