Шукати в цьому блозі

четвер, 20 жовтня 2016 р.

Крем для обличчя Hyaluronic acid cream від Loveri

Гіалуронова кислота останнім часом стала одним із найпопулярніших косметичних інгредієнтів. А чому? Тому що всі ми хочемо бути юними і гарними. Тому сьогодні розповідаю про легкий і водночас живильний Hyaluronic acid cream від Loveri в упаковці, схожій на НЛО.



Моя маленька летюча баночка має товсті прозорі стінки, які вміщають 30 мл крему. Крем сніжно-білий, має легкий солодкуватий аромат. Структура специфічна, трохи щільніша за легкий крем. Це перший злегка антивіковий крем у моєму арсеналі.

Що ж він робить?

Hyaluronic acid cream забезпечує посилену антиоксидантну дію через синергію комплексу антиоксидантів, стимулює синтез колагену, зменшує кількість клітинних пошкоджень, зумовлених ультрафіолетовим випромінюванням, коректує поверхневі та глибокі зморшки, підвищує пружність та еластичність шкіри, відновлює здоровий колір обличчя, зменшує появу тонких ліній та зморшок.  


Окрім, гіалуронової кислоти, про яку відомо дуже багато, у цьому кремі є ще один цікавий звір - комбучка - продукт ферментації солодкого чорного чаю двома мікроорганізмами-симбіонтами. Ця речовина з дивною назвою дуже популярна в косметології, тому що має потужний антивіковий ефект, бо вміє магічно вирівнювати шкіру, робити її пружнішою і успішно забирає сірість шкіри. Саме те, що треба восени.


А от і текстура, як бачите, не зовсім стандартно кремова, але вбирається швидко і залишає приємні відчуття. І як крем для рук дуже навіть нічого (хоч це і марнотратство).


Підсумовуємо:
  • цей крем добре зволожує і вирівнює тон обличчя
  • про його дію на зморшки не скажу - мені 27 і вікових змін на своєму обличчі наразі не бачу (можливо й завдяки цьому чудо-засобу)
  • якщо вам потрібний надійний крем для екстримального відпочинку (гори з вітрами чи море з активним сонцем) - беріть, не пошкодуєте. 
Придбати цей крем або знайти собі ще цікавіший можна на www.loveri.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар