Шукати в цьому блозі

неділю, 23 жовтня 2016 р.

Альгінатна маска для обличчя "Петрушка і розмарин" від Korica

Люблю косметику ручної роботи у різних проявах. У ній таки більше душі, ніж у фабричній. Сьогодні знайомитиму вас з "Корицею", майстернею косметики ручної роботи з Кривого Рогу. Я запала на ці милі скляні баночки, від яких так і віє домом. Почнемо знайомство з альгінатної маски для обличчя з травами.


У мене вже бували і тканинні, і кремові, і глиняні, і маски-плівки, а от альгінатних не було, а дарма. Така маска - справжнє диво і панацея від багатьох проблем.  Вона:

  • коректує овал обличчя
  • згладжує зморшки
  • прибирає видимі судинні розширення на шкірі
  • підвищує еластичність та пружність шкіри
  • очищує пори
  • покращує захисні функції шкіри і стимулює місцеві реакції імунітету, що дозволяє позбавлятись шкірних проблем бактеріального походження. 


Повернемось же до нашої "Кориці"... Упаковка: стильна скляна баночка на 80 мл з товстими стінками, закривається на залізну кришечку-закрутку. Відкривається легко - нігтів не ламає, кликати на допомогу нікого не треба.

Сама маска - білий порошок, нагадує борошно чи навіть швидше соду. Запах аптечний. Геть зовсім аптечний.


Склад: альгінат натрію, екстракти петрушки та розмарину, діатомова земля, пудра буркуну та лактат кальцію.

Нехай земля вас не лякає - саме вона робить маску желеподібною та дозволяє їй застигати на обличчі пластом.

На крафтовій вкладці є й спосіб приготування маски. 


Беремо трошки маски (2 чайні ложечки), додаємо холодну воду (саме холодну - це важливо), щоб кашка стала, як густа сметана. І це все наносимо на шкіру, не боячись захопити зону навколо очей та губ. Через 10 хв, коли маска висохне, зняти її пластом.

Не знаю, коли мені вдасться зняти таку маску одним пластом - наразі ще не навчилась, але ефект дуже подобається. Шкіра немовби отримує новий ковток повітря, чудове глибоке очищення і навіть додаткове зволоження не потрібне. Ще б навчитись оминати брови...

А ви любите альгінатні маски?

Немає коментарів:

Дописати коментар