Шукати в цьому блозі

неділю, 16 жовтня 2016 р.

Ніжний пілінг для ніг Allpresan. Відгук

Хто з нас не хоче ідеальні ніжки - стрункі стегна, витончені щиколотки і м'які п'яточки? Якщо з першим допоможуть дієта і присідання, з другим треба народитись, то з третє таки можна скоригувати косметикою. А найкраще братись за догляд за стопами якраз у холодну пору, коли нема цих травматичних босоніжок, піску та солоної води.Тож почнемо з базового - легкого скрабу Allpresan.


 Скраб родом з Німеччини дістався мені у коробочці Liferia. З того часу він добряче зі мною поїздив - все через зручний тревел-формат - 30 мл. Малувато для ніг, еге ж?

То ж має простенький білий тюбик з м'якого пластику. Кришечка відкручується. Упаковка стверджує, що там є бамбук і жожоба:)


Виробник стверджує:

Натуральні частинки з воску жожоба делікатно очищують шкіру, роблячи її м'якою та гладенькою. Абразивні частинки бамбука видаляють відмерлі клітини епідермісу. Пілінг пом'якшує шкіру та запобігає появі мозолів та натоптишів. 
Застосування традиційне - нанести на зволожену шкіру, помасажувати стопи і ретельно змити водою.

Скрабуючі частинки у цього пілінгу дуже дрібненькі, чимось нагадує мініатюрні кубики. Не дарма на упаковці вказано, що засіб для сухої шкіри та шкіри, схильної до лущення. Тому я використовувала його скраб для тіла у відпустці і не відчувала жодних докорів сумління.

Колір - оптимістичний, запах - приємний.



З мінусів відзначу тюбик, який брудниться - в мене після перебування у дорожній косметичці геть чисто посірів. А ще україномовна наклейка не найкращої якості - розмокла після першого ж знайомства з засобом. Зверніть на це увагу, такі речі, як правило, беруть якраз мокрими руками:)

Складники: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Bambus Arundinacea Stem Extract, Acrylates Copolymer, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Jojoba Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Coco Glucoside, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum, CI 15850, CI 19140.

Жуть... дуже і дуже багато хімії і наш улюблений лаурил сульфат.


Підсумовую:
  • скраб справді легкий та підійде для сухої шкіри;
  • у той же час він слабкуватий як для п'ят - ефект десь такий самий дасть губка, якщо добре потерти нею стопи;
  • але його можна використовувати й як засіб для тіла - універсальність.

4 коментарі: