Шукати в цьому блозі

вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Дитячий регенеруючий крем Angel від Jerelia


Повна назва цього засобу "Крем-бальзам регенеруючий при подряпинах, синцях і набряках". Так, в мене часто бувають синці через власну незграбність... а, крім того, дуже хотілось випробувати дитячий крем від цього виробника.




Що каже про нього виробник:

«Дитячий крем-бальзам для тіла «Регенеруючий» спеціально розроблено для використання в разі травмування шкіри й м’яких тканин: подряпини, забиття, синці, опіки (сонячні та термічні), потертості.
Крем-бальзам виявляє загоювальну, знеболювальну та регенерувальну дію. Сприяє стимуляції відновних процесів і швидкому загоєнню пошкоджень, забезпечуючи при цьому косметичний ефект загоєння (без шрамів і дефектів шкіри). Має протизапальну й антибактеріальну дію, дезінфікує уражені ділянки шкіри та перешкоджає проникненню в тканини патогенних мікроорганізмів, здатних викликати ускладнення у вигляді запалення і нагноєння. Зменшує больові відчуття, пов’язані з травмуванням шкірного покриву. Прискорює розсмоктування гематом (синців).

Крем - для малюків від трьох років. Дорослим теж можна.

Упаковка - мила стомілілітрова туба з відкидною кришечкою та зручним носиком. Можна помалювати, поки наносиш.

Пахне трохи евкаліптом і ще якоюсь аптечною хімією.


На сайті є класний і короткий склад: олія обліпихи, екстракт календули, гідроксиетил сечовина, пантенол, екстракт живокосту (окопника), екстракт подорожника, ефірна олія евкаліпта.

Хоча насправді все так: Aqua, Glycerol, Stearine Acid, Ceto Stearyl Alcohol, Gliceryl Monostearate, Peg-400, Hydrovance, Hippophae Rhamnoides Oil, Calendula Ofcicinalis Extract, Panthenol, Potassium Hydroxide, Symphytum Officinalis Extract, Plantago Major Extract, Eucalyptus Essential Oil, Euxyl K 300, Color: СІ 19140, 42090.




Малу мене такий колір точно потішив би. Він бірюзовий! Текстура дуже легка. Влітку, до речі, використовувала його як крем для обличчя, коли на сонці пересмажувалась. Хоча найоптимальніше, як на мене, застосування - у якості лосьйону для тіла або крему для рук у теплу пору. Зараз, восени, йому бракує сили. А загалом дуже непоганий універсальний крем, а ще він бірюзовий!




Купити його можна на офіційному сайті або через представників. А ви знайомі з продукцією Jerelia?


6 коментарів:

  1. Интересные продукты!
    С удовольствием подписываюсь на ваш блог и приглашаю - Sunny Eri: beauty experience

    ВідповістиВидалити
  2. А мне такой цвет крема совсем не понравился бы

    Спасибо за новый пост ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Никогда не слышала о марке... Спасибо, поинтересуюсь:) А бирюзовый крем - это, конечно, восторг:)
    livelovelook.ru

    ВідповістиВидалити