Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Бомбезний манікюр з Bila Pava

Засіб від осіннього суму - бомбочку для манікюру та олійку для нігтів та кутикули від веганського бренду для тіла і волосся Bila Pava - я виграла у блозі Люди Тищенко. Восени моїм рукам постійно чогось бракує, тому не барюсь і розповідаю про чудовий подарунок-порятунок.



Приїхали до мене подаруночки у крафтовому пакетику і красивому дерев’яному кошичку з "зеленою травичкою". Пориста кулька іншопланетного походження - це бомбочка для манікюрних ванночок, запах має солодкавий, мильний. А чудо-мензурка з жовтою кришечкою - дуже ароматна олійка для нігтів і кутикули. Хочу похвалити упакування - дуже зручно наносити якраз на кутикулу, а не на ніготь, фалангу чи ще кудись.


Шукала я склад цієї бомбочки, але, на жаль, не знайшла. Там є сіль і олії, оскільки кристалики добре розчиняються в теплій воді, а на поверхні утворюється масна плівочка.

Враження після застосування: як після якоїсь дорогої руко-терапії. О диво, увесь день моїм рукам не бракувало зволоження. Навіть за кремом не тягнулись (а ним звичайно упродовж дня користуюсь десь кожних дві години). Тому, сподіваюсь, цієї бомбезної штукенції вистачить надовго.



 Олійка для нігтів і кутикули спочатку підкорила своїм запахом, а вже потім і дією. У мене не заростає кутикула і нігті доволі міцні, але після кількох місяців тортур кольоровими лаками вони втратили блиск і гладкість. Олійка працює - уже після трьох застосувань нігті знову заблищали! І поверхня вирівнюється - захват:)

Склад: олії оливи, жожоба, мигдалю, авокадо, лимону, циклометикон.



Для себе я вже вирішила, що обов’язково продовжу знайомство з іншими засобами від марки.

Ознайомитись з асортиментом та отримати естетичне задоволення можна в інста Bila Pava.

8 коментарів:

  1. Бомбочка напоминает шарик мороженного ))

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю з подаруночком! Все гарне і за описом чудово працює. Не відмовилась би спробувати. Особливо такі кульки люблю ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. для таких фанатів все мацати, як я, ця кулька - просто блаженство)

      Видалити
  3. как красиво оформлено, я на бомбочку думала что это мочалочка)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мені теж сподобалось оформлення, але зміст - ще більше)

      Видалити
  4. Я тоже люблю косметику этой марки:) Еще раз поздравляю с выигрышем:)

    ВідповістиВидалити