Шукати в цьому блозі

четвер, 27 жовтня 2016 р.

Порожні баночки жовтня - кілька фаворитів і відверті розчарування

Добрих півмісяця мені здавалось, що цього разу обійдеться без такого поста. Але потім раптом щось таки почало закінчуватись. Зрештою, вийшла доволі немаленька батарея банок, баночок і навіть один тюбик затесався.



Починаємо традиційно із засобів для обличчя. Їх і закінчилось найбільше. Тут аж 4 креми і масочка. А ще у продовгуватій упаковці чудова штука "Крем-гель для проблемної шкіри", яку зняли з виробництва. Я вже втратила надію її знайти, тому викидаю пляшечку.


Сірий крем Uspix - друга моя баночка. Наразі роблю перерву, бо пролонгованої дії він не дає. А ще таке враження, що шкіра звикала. Зовсім не той ефект, що раніше.

Флюїд для обличчя від Jerelia - загалом непоганий крем, але повторювати не планую.

Емульсія з гідролатом зеленого чаю від Pena - куплю ближче до літа. Дуже приємне враження справила, але це не варіант зимового догляду.

Hyaluronic acid cream від Loveri можу сміливо рекомендувати. Не повторюю наразі, бо тестую іншу новину від чарівниць.

Маска глибокоочищувальна Lac Sante - жах-жах-жах. Вже три тижні борюсь з висипаннями, які вона викликала. Планую триматись від таких продуктів подалі.

_________________________

З продуктів для тіла закінчилось небагато - гель для душу з торішньої літньої лімітки Yves Rocher з дуже специфічним запахом (і добре, що лімітка), гель-скраб Kvitka від Jerelia, який я вже не раз повторювала і вже трохи від нього втомилась... і скраб для ніг Allpresan, який для ніг все-таки заслабкий.

_________________________


Аптечні засоби, якими я хотіла трохи поправити стан шкіри - пивні дріжджі, настойка календули і спиртовий розчин левоміцетину. Якщо вони й допомогли, то дуже трошки. Від дріжджів справді швидше росте волосся і нігті, а ще й апетит.




________________________

Засоби для волосся:
- спрей-розчісувалка "Лайм" від Dushka - класна штука. Ймовірно повторю найближчим часом.
- маска "Трави" від Pena. Приємні враження. Планую написати відгук на неї, а також кондиціонер. Але ця незручна упаковка... Дуже тяжко з неї все видобувається. Планую купити повну версію, коли закінчу іншу маску.

________________________

Самотній крем для рук Lagidna від Jerelia. Не було ще у мене кремів для рук у форматі спреїв, але зволоження насправді дуже посереднє, тому ні. Пошуки ідеального крему для рук тривають.



________________________

І парфумний фініш - оксамитовий вечірній аромат Velvet Apricot від Loveri. Дуже сподобався, класний осінній аромат. Планую замовити собі ще десь через рік, бо маю величезну парфумну Loveri-батарею, де мені до душі усе:)


Як вам мої "порожняки"? Є знайомі продукти?

10 коментарів:

  1. в мене зі знайомого тільки дріжджі))) дійсно волосся росте швидко, але дійсно вічно ходиш голодна і в шоці сама з себе - тільки би щось пожувати)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і всі потім розказують, що вагу від дріжджів набирають)) та не від дріжджів, а від того, що постійно їсти хочеться)

      Видалити
  2. С пустышками, Юль:)Я как-то пропивала дрожжи -ни на волосах,ни на коже никак не сказалось(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую) мені треба було спробувати) тепер знаю, що не працюють вони.

      Видалити
  3. З порожніми баночками! Кремчик від Loveri зацікавив. Взагалі їх продукція подобається. Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
  4. Чула вже стільки хорошого про аромати Loveri - треба брати!

    ВідповістиВидалити