Шукати в цьому блозі

суботу, 15 жовтня 2016 р.

Крем-кондиціонер для тіла "Моной де таїті" від Jerelia

Кондиціонер для тіла - якийсь дивний формат. Не вважаєте? Тут обіцяють глибоке зволоження від засобу, який треба нанести всього на кілька секунд та змити. Що ж, подивимось:)


"Джерелія" порівняно молода українська компанія, промислові потужності якої розміщені у різних куточках України. Має в асортименті доглядову і декоративну косметику, чаї, ласощі, БАДи, аксесуари і навіть лінію одягу. Я трохи знайома з ласощами і чаями, але більше мені подобається доглядова косметика.

Цей кондиціонер купився сам (навіть не уявляю, як так сталось...)- акція була приваблива, ще й продукт такий загадковий...


Хоча упаковка нуднувата - прозора баночка на 150 мл (ніби якось мало для тіла), з білою субстанцією і білою кришечкою, яка відкривається натиском. Щось не вміють наші виробники придумати екстракреативну одежинку для косметики:)

Що каже про це чудо-юдо виробник:
«Крем-кондиціонер для тіла» – дуже зручний у застосуванні продукт, який дає чудовий результат, інноваційна формула якого при сполученні з водою миттєво утворює емульсію, з якої всі корисні речовини легко і швидко вбираються в чисту, розігріту під душем шкіру. Кондиціонер чудово живить, наповнює шкіру вологою, робить її м'якою, підтягнутою, пружною і шовковистою. Олія Моной де Таїті (квіток Тіаре) та вітаміни А, Е, С захищають шкіру від будь-яких несприятливих факторів навколишнього середовища й відновлюють її після надмірної інсоляції.
Використання крем-кондиціонера заощаджує ваш час – нанісши його не виходячи з душу, змивши водою і промокнувши шкіру рушником, ви можете відразу одягатися.


 Склад, як для засобу, який треба змивати за кілька секунд, навіть дуже нормальний:

Water, Olive oil, Silk extract, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Green Pea Protein, Phaseolus vulgaris (Beans) extract, Aloe extract, Ceteareth-20, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium chloride, Cetearyl alcohol,  Cocos Nucifera oil - Gardenia tahitensis, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Retinol palmitate (vitamin A), Ascorbic acid (Vitamin C), Perfume, Propylparaben, Ethylparaben, Lactic acid, Butyl paraben, Isobutylparaben.

 За моїми відчуттями кондиціонер справді зволожує. От тільки через дуже вже легку і рідку консистенцію його не дуже зручно наносити, але водночас не можу назвати його неекономним. Моя шкіра не потребує сильного зволоження, тому кондиціонер мене дуже влаштовує. А те, що не треба чекати, поки він вбереться, величезний плюс.

А вам траплялись кондиціонери для тіла?:)

4 коментарі:

  1. Не користувалась кондиціонером для тіла, мені простіше нанести молочко чи крем.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я теж нечасто до кондиціонеру звертаюсь, таки молочко звичніше

      Видалити
  2. Пока не встречала кондиционеров для тела) Мне наоборот,нравится дизайн этой серии. А вот про консистенцияю - ну да,удобнее было если бы дозатор нажимающийся приделали)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, якось кондиціонери або для білизни, або для волосся... ну або для хати:)

      Видалити