Шукати в цьому блозі

вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Маски від Lac Sante: глибоко очищувальна та навколо очей - приборкання норовливих

Я люблю маски. Я дуже люблю маски. В мене їх завжди десь штук 5 по шафках заникано. Тому, коли в коробочці Beautiful Ukraine від Wonderbox, масок виявилось дві, я дуже втішилась. Та це недовго протривало. Враження були суперечливі, детальніше далі:)



 То у мене 20 мл мініатюра mineral cleaning mask та 6 мл nutrient mask for eye zone, калина і гарбузи. І, якщо пропустити повз вуха дивний переклад, то загалом виглядають маски мило, але... Де в біса інструкції до застосування? На упаковці є склад, адреса виробника і термін придатності. У коробковому буклеті теж, до речі, немає, скільки часу можна тримати ці маски на шкірі. Прекрасно.



Тут я показую вам, що склад на масках читабельний і загалом приємний. Продублюю, щоб ви очі не мучили.

Маска навколо очей має у складі: воду, концентрат йогурту, протеїни молока, альгінат натрію, фукогель, пантенол, олії жожоба та макадамії, ропу та гермаль.

На вигляд як желе, яке тільки почало застигати. Ну, такоє...


Глибоко очищувальна маска виглядає, як пташине молоко. Наноситься прикро, змивається ще прикріше.

Може пекти, поки не підсохне, бо склад має такий: вода, ропа, олія виноградних кісточок, альгінат натрію, каолін, оксид цинку, екстракти нагідок, винограду, бетаїн, пантенол, алантоїн, еуксил.


Очищувальна маска має захисну мембранку.

Оскільки я все перерила і так не знайшла ніде, як же все-таки нею користуватись, то вирішила традиційно нанести маску на очищену шкіру та залишити на 10 хвилин. Ой, як мене обприщило, мати рідна... Може, я і грішу на цю маску, просто планети якось невдало стали, але це був єдиний новий продукт у моєму догляді. З їжею я також не експериментувала. Тому, мабуть, таки маска.

Що ж до очищення, то скрабом таки краще... А ці противні величезні прищі мені ще довго лікувати.


З маскою навколо очей ми подружились теж не з першого разу. Вона рідкувата, тому спочатку потрапила мені око. Довелось одразу змивати. На щастя, особливо не пекло. Тому перший раз не зараховую.

Ця маска сподобалось мені більше, оскільки від неї негативу у мене не було ніякого. Але й якогось покращення я не помітила.


Отаке у мене знайомство з Lac Sante. А ви знайомі з цією маркою? Як враження?

6 коментарів:

  1. О марке слышала, но ничего у них не пробовала.
    Действительно, странно что нет инструкции по применению. Может нужно просмотреть на их оф.сайте?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. навіть там нема конкретного часу. маску навколо очей на 10 хв, а скільки очищувальну тримати - загадка(

      Видалити
  2. Вау вау вау, какая фотосессия у баночек!)
    О Lac Sante постоянно противоречивые отзывы наблюдаю. Есть и положительные, но в основном что-то да не нравится блогерам. Я лично пока только масляную масочку вокруг глаз попробовала (благодаря лайферии). Ииии она хорошая, даже очень хорошая. Заявленные сильные стороны подтвердила. Единственное - сначала я её похвалила, что она не оставляет на утро припухлости вокруг глаз, но стоит только нанести чуть больше, чем нужно, как тут же масла оставляют отёки. Они, конечно, быстро сходят, но всё же хотелось бы больше тонуса по утрам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я якось до олійок з осторогою ставлюсь. все-таки комбі-шкіра. а про твій захват я вже читала) наразі зону навколо очей тільки тонізую гідролатами

      Видалити
  3. Нічого у Lac Sante не пробувала. Але така реакція шкіри на очищуючу маску досить дивна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. може, вона просто допомогла проявитись всьому, що чекало свого часу. повторні використання вже не викликали такого жаху, хоча спочатку думала її викинути просто

      Видалити