Шукати в цьому блозі

вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Наповнення ювілейної жовтневої коробочки Wonderbox

Wonderbox святкує чотириріччя! Вітаю, бажаю щастя, процвітання і найкрутішої косметики. А я поки що розпакую свою коробочку, яка мені подобається вже від самого початку. Інший дизайн... М-м-м-м...



Білий святковий папір, що ж там ховає наш подаруночок? Фото темні, бо дні короткі, доводиться в сутінках фотографувати:( Але деяким продуктам я зроблю додаткові фотосесії якось у вихідний.


Маємо рожеву листівку, у якій феї розповідають про важливість дівчачих моментів, ритуалів і дрібничок, які наповнюють наше життя крупинками щастя. А те, що всередині коробочки, дуже у цьому допоможе.

Та-ра-та-та! Коробочка здалась мені легкуватою по дорозі з "Нової пошти", але не у вазі щастя сказала людина, яка по 10 годин на тиждень товчеться у спортзалі.  Тому швиденько зазираємо всередину, а потім розглянемо все детальніше.

 Витягаю з надр коробочки аксесуар. Тепер в мене є ще один червононитковий браслет бажань. Ну, все тепер точно збудеться.


Тут у нас все заявлене у буклеті:
парфумні міні-мініатюри від Ніна Річі (Nina i Luna) - обидві по 1,5 мл
скульптурна палетка Rimmel (повна версія - 18.5 г)
помада від Beyond (повна версія - 4.2 г)
серум Caudalie (мініатюра - 10 мл)
очищувальна гідрофільна олія Mr Scrubber (мініатюра - 15 мл)
шампунь і кондиціонер Beaver Professional (мініатюри - 50 мл)
гель для душу і лосьйон для тіла O'Herbal (мініатюри - 75 мл)
зілля для тіла від MOA (мініатюра -10 мл).

Ну, от все є, ніяких аспектів з догляду не пропустили:)


То ж для тіла у нас є магічне зілля для ванни і щедрі мініатюри гель для душу та лосьйон. У мене вербенові. Ці дві крихітки дуже згодяться мені у спортзалі. І, хоч лежати у ванні я не люблю, заради цього зілля готова відступити від своїх принципів.


Два "бобри" в целофані з серії з екстрактом чайного дерева для пошкодженого волосся. Підходять для щоденного миття. Цікаво-цікаво. І чудовий тревел-формат, аж захотілось кудись поїхати негайно.

 А тут у нас декоративка:)

Помада Beyond з серії Save Us (врятуй нас), присвяченої рідкісним птахам та тваринам. Екоманіфест. У мене красивий кораловий пінгвін - якого я обов'язково покажу у пізнішому пості.

Контуринг Rimmel - хайлайтер, контур і рум'яна. Дуже хочу опанувати цю науку, але треба підшукати пензлі.

І два аромати. От мій лівий зап'ясток пахне Луною, а правий - Ніною. Яка ж мені подобається більше?


І два етапи для обличчя - серум для коректування недоліків і сяяння шкіри, а також гідрофільна олія "мий мене ніжно". Та це просто знахідка олія в такому малюсінькому форматі. Таки негайно кудись їхати.


І бонуси теж всі для обличчя і дотичних. Три саше з новинками від Guam: маска-ензимний пілінг, скарбуюча антивікова маска і крем для шиї та декольте. Оу! І дві ідеалії від Vichy на пробу - засіб для шкіри навколо очей та відновлювальний крем. А ще знижки від MOA та Beaver.

По-моєму, розкішна коробочка. А ці парфуми, а помада-пінгвін...

Як вам таке наповнення?

4 коментарі: