Шукати в цьому блозі

четвер, 6 жовтня 2016 р.

"Чисто одеский скраб" Dushka і порівняння його зі скрабом-жвачкою

Мерзну, хочеться тепла. І, виявляється, досі не розповідала про цукрову-сольову "Душку", яка пахне шоколадним тортиком і має нуль калорій. А ще нагадує про море, Одесу і товстезних одеських котів...



Як каже моя колега: неможливо зайти в "Душку" і нічого не купити:) Саме тому в "Душку" я намагаюсь не ходити, бо це якесь закляте місце, де дуже пробиває на покупки. Але, звісно, не змогла проігнорувати крамничку, яка тільки відкрилась.

До того вже замовляла скраб-жвачку та гель для душу. Вони мені сподобались, але вперто не хотіли закінчуватись, тому встигли набриднути.

З цим же скрабом так не станеться, тому що на відміну від скрабу-жвачки, він розсипається і навіть близько не економний. Одної смужки вистачає разів на чотири...

Починаємо з баночки - душківська 200-грамівка. Проста прозора пластикова з чорною кришечкою, перев'язана чорною стрічкою. Стильна. Прикрашає її різнокольоровий вміст.

Текстура у скрабу стандартна для такого продукту: доволі грубі кристалики, які не дряпають шкіру і добре змиваються водою. Після використання додаткових засобів для змивання не треба, а от зволожити варто.


І конкретно в цього скрабу прикольне текстове оформлення: 


Хоча така подача складу подобається не всім...


Що ж до запаху. То кажуть, що саме так пахне знаменитий одеський торт "Фонтан". Стверджувати не буду, в житті такого торта не коштувала, але запах, звісно, навіть дуже десертний.

 А ще мені до покупки дали подарунковий пробничок мандаринового скрабу - властивості ті самі, тільки запах Різдва:)


То ж ми з "Душкою" надалі рятуватимемось від холоду думками про море. А що у вас асоціюється з літом?

6 коментарів:

  1. Сразу хочу про мандариновый сказать! *_* Запах Рождества - это то, что мне нужно будет через меся-полтора)) Обожаю подобные ароматы)
    Но плохо, что рассыпается и расточительный из-за этого. Всё же жвачка очень экономный, согласна. Мне даже такого пробничка хватило на два раза полностью поскрабиться))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. для мене така неекономність - плюс. я все боялась, що не зможу добити жвачку за 3 місяці (а так не люблю, коли косметика псується) - роздавала її подругам, підсадила на Душку)

      Видалити
  2. Красивый скраб! С летом ассоциируются ягодные ароматы, свежесть огурца, солёный бриз.
    Svet In The Sky

    ВідповістиВидалити
  3. а я вже придивляюсь до мандаринового) Марка останнім часом викликає все більше інтересу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мандариновий зараз піде на ура - а як подарунок до Миколая - прекрасна штука:)

      Видалити