Шукати в цьому блозі

понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Коробочка Stop Stress від Sister's

Коробочка краси - один з дієвих засобів позбутись стресу. У підбірці Stop Stress немає декоративної косметики, але багато доглядової, особливо для засобів для волосся.


Досі не замовляла коробочок від "Сестер", тому хочу почати з того, що упакування дуже миле. Ця коробочка йшла без жодних сюпризів. Більше того, три продукти можна було вибирати самому з запропонованих пар.

Буклет - у якому з одного боку дякують за вибір і розповідають, як можна боротись з осіннім сумом, з іншого ж вичерпно розповідають, що і як можна робити з косметикою з коробочки.

 Інформації у секціях багато, мене це тішить. Але, як потім виявилось, дещо її забракло.


От і саме наповнення. Оранжений монстр GoGo (він же лосьйон для тіла) і купа дрібноти.


У мене рука одразу потягнулась до олійки CHI, про яку я дуже багато чула з усіх-усюд, але ще не пробувала. Вона така маленька.

Це відновлювальний комплекс із шовком, який обіцяє мені голлівудські локони. Що ж подивимось, якщо будуть таки голлівудські, то напишу й відгук.

А от найменшенький мешканець коробки - ізраїльський біо-пілінг з мінералами Мертвого моря Fresh Look. Теж дуже цікаво спробувати, що воно таке дрібне.


А от і монстр з Угорщини.  Мені Kallos з продуктами для волосся асоціюється, а тут лосьйон для тіла. Можливо, я б раділа йому більше, якби в мене в шафці не стояло п'ять інших лосьйонів... але гель для душу вирішила не брати, бо цього добра в мене на два роки наперед.



А тут показую все, що у коробочці для волосся - маємо і шампунь з трояндою Styx і вербеновий кондиціонер. А ще є незмивний спрей-догляд від BC у досить великому 50 мл форматі.


А тут у нас гість з сонячної Іспанії. Масляне мило для проблемної шкіри Babe. Гідрофільна олія чи що?  Згодиться, навіть дуже згодиться. Маленька баночка - якраз добре, щоб вмиватись після занять у спортзалі.



І ще одна баночка з Іспанії - зволожуючий лосьйон з трохи дивним як для лосьйона дозатором. У буклеті помилка, написано, що обидва ці продукти по 500 мл. Це ж які в мене величезні руки))


І на цей засіб обов'язково буде потім відгук, адже спреї для волосся - це моя слабкість. За нього я вже люблю цю коробочку.

Коштує ця коробочка 230 грн. Як вважаєте, вона того варта?

4 коментарі: