Шукати в цьому блозі

середу, 31 жовтня 2018 р.

Ніл Штраус "Гірка правда про стосунки" - найулюбленіший нон-фікшн 2018 року

Книжка про внутрішніх демонів з перчинкою у неймовірному оформленні, які подобається розгортати знову і знову. Вона показує насамперед, як у стосунках робити не треба, і все ж має добрий фінал.


"Гірка правда про стосунки" сподобалась мені настільки, що писала про неї двічі у різних блогах: Нашого формату та Yakaboo. Колонки схожі хіба що цитатами, бо книжка зачіпає стільки тем, що говорити про неї можна довго і по-різному, сходячись тільки на тому, що це дуже гаряче і безумовно цікаво.

Цікаве життя пікапера, яке той хоче перетворити на нудні будні моногамного чоловіка (хоча, чи такі вже й нудні)? Не зовсім, тут радше пошук себе, коли попередня личина і набридла, і перестала підходити. Люди все-таки дорослішають і змінюють пріоритети. Сім'я, яка підтримає завжди і буде поруч попри все, приваблює значно більше, ніж вервичка випадкових закоханостей.

"Гірка правда про стосунки" насправді гірка, як добра кава. Там багато розкопок у психологічних проблемах і травмах, які не дають бувати здорові стосунки, а ще досить блуду, щоб перенасититись ним і знайти спокій у коханні. Ця книжка місцями шокувала, але дуже сподобалась тим, що автор не боїться бути слабким, показати свою внутрішню дитину (хоча не всім його сексуальним подвигам хочеться вірити).

Однозначно рекомендую. Це дуже цікаво.

Немає коментарів:

Дописати коментар