Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 19 січня 2018 р.

Життєствердний нон-фікшн: Регіна Бретт "Будь дивом. 50 уроків, щоб зробити неможливе можливим"

Мене не особливо приваблює отака селф-хелп література, але ця книга насправді дуже непогана, якщо потрібно згаяти кілька годин або ж розслабитись з чимось ненапряжним. Я почала читати її в небі, бо якраз добила Геймана в аеропорту, а для літака хотілось чогось повітряного.


Регіна Бретт розповідає про повсякденні дива, про людей, які щодня роблять свою справу з натхненням і дарують хороший настрій та допомогу іншим. І для того, щоб творити подвиги і бути героєм геть не обов'язково обіймати якусь надпосаду, мати височезну кваліфікацію чи цілий мішок талантів. Тут швидше про своє ставлення до роботи. Про ту іскорку і вибір того, яким бути сьогодні, завтра і завжди.

Люди, які переживають страшну втрату або ж оклигують від важких травм чи хвороб, немовби народжуються знову. А ще в них проходить цілковита переоцінка цінностей. Рак, від якого вилікувалась Регіна Бретт, дав їй поштовх зрозуміти, наскільки багато у наших життях несуттєвого та дріб'язкового, яке зжирає купу часу та сил. А ж без усього цього можна спокійно обійтись.

Це - радше книга для тих, хто чекає на знак з неба або ж просто знак того, що потрібно щось змінювати в житті.

Якщо вам здається, що потрібно щось змінювати, вам не здається...

Немає коментарів:

Дописати коментар