Шукати в цьому блозі

середу, 12 грудня 2018 р.

Книжкові підсумки вересня: старт і одразу середина осіннього бінґо

Майже два місяці я не показувалась тут і активно читала, спробую трохи реабілітуватись і викладу хоча б підсумки, щоб не здоганяти постійно цей поїзд. На щастя, вересневі книжки ще були тут більш-менш оглянуті, тому буде простіше.



Юлія Ілюха "Як Грицик Муху-Нехочуху переміг"
Ця книжечка сподобалась мені насамперед дуже милими ілюстраціями, а ще нагадала один з улюблених мультиків дитинства - "Петрика П'яточкіна". Поностальгувала, посміялась, раджу тим, хто суттєво молодший за мене.
9 з 10.

Ніл Гейман "Скандинавська міфологія"
Гейман - один із найулюбленіших авторів, якому навіть пробачаю коротку прозу. Ця збірка - одна з моїх улюблених у цьому жанрі. Раджу всім, хто має хоч якусь цікавість до скандинавської міфології. 
9 з 10. 


Сет Годін "Пурпурова корова"
Хоч "Пурпурова корова" не є книжкою, написаною у 2018, прийоми, які у ній пропонують достатньо актуальні та дієві. Сподобалась, думаю, що буду використовувати деякі поради з поправкою на діяльність.
9 з 10.

Балла" Іменем батька"
Не зовсім зрозуміла, про що йдеться, але було так круто, що навіть захотілось ще. Переклад приємний, сюжет заплутаний, що не розплутати. Чомусь маю певну слабкість до максимально незрозумілої літератури. А у вас таке буває? 
9 з 10.

Юркі Вайнонен "Німий бог"

Здається, що книжки Юркі Вайнонена подобаються мені автоматично - вони зачіпають навіть тоді, коли нічого незрозуміло, хоча "Німий бог" має сюжет, який добре прочитується, хоча, звісно, не одновимірний. 
9 з 10.



Андрій Степура "Wow виступ по-українськи"
Хороший нон з риторики, у якому немає нічого зайвого - дивина для таких книжок, як правило. Хоч я не виконувала вправ, бо не маю особливих проблем з публічними виступами, переконана, що вони працюють.
9 з 10.

Томас Гарріс "Червоний Дракон"
Хоча люблю серію про Ганнібала Лектера, його тут так мало, що не вдається оцінити роман високою оцінкою. На жаль, "Ганнібал" залишатиметься улюбленим у цьому чотирикнижжі.
8 з 10.

Ніл Штраус "Гірка правда про стосунки"
Найгарячіша книжка вересня і моя найулюбленіша у цій когорті. Дуже: і оформлення, і подача, і сам об'єкт дослідження. Непристойні книжки - це завжди гуд. Заявка на найкращий нон року. Ще й дуже потужна. Писала на неї аж дві рецензії. 
10 з 10.


Андерс Рослунд, Стефан Тунберг "Брати. Зв'язок з присмаком крові"
Трилер на реальних подіях, який втомив та вимучив мене під кінець: ніби з задумом все ок, та й написано пристойно, але вся неправильність цієї зажерливості та браку гальм виносить мозок і змушує зайве хвилюватись.
7 з 10. 


Сара Еддісон Аллен "Садові чари"
Найсолодша книжка місяця, з якою я гарно відпочила і вам раджу її на випадок складного періоду в житті, коли хочеться тепла, сонця і гарної ніжної історії.
9 з 10.

Кріс Тведт "Небезпека рецидиву"
Конкретно ця книжка з серії про Мікаеля Бренне особливо огидна, але й сильна, тому раджу читати Тведта полюбе - класний скандинавський трилероавтор. Виглядаю ще його книжки.
9 з 10. 

Хух, відстрілялась. Краще пізно, ніж ніколи, ні?

2 коментарі:

  1. Якщо у вас були фінансові проблеми, то вам пора посміхнутися. Вам потрібно лише зв’язатися з містером Бенджаміном із сумою, яку ви хочете позичити, і терміном платежу, який вам підходить, і ви отримаєте кредит протягом трьох робочих днів. Я просто в шостий раз виграв позику в 700 тисяч доларів на термін 180 місяців з можливістю виплати до закінчення терміну придатності. Містер Бенджамін допомагає мені з позикою. Зв’яжіться з ним, і ви побачите, що він дуже чесна людина з хорошим серцем. Його електронний лист lfdsloans@outlook.com, а його номер телефону WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити